Eurogamer.nl

Meld je nu aan voor de gratis beta voor Desktop Dungeons

Verslavend tussendoortje.

QCF Design werkt al een klein jaar aan de indie dungeon crawler Desktop Dungeons. In deze aanstekelijke single player game verken jij met je stoere held de duistere uithoeken van een totaal willekeurig samengestelde kerker om het vervolgens op te nemen tegen een kwade boss.

De kleurrijke en toegankelijke game heeft door haar volstrekt willekeurige opzet veel weg van de welbekende roguelike games maar bevat ook puzzel elementen en zelfs resource management: door het zorgvuldig verzamelen van goud, drankjes en magische spreuken vergaar je steeds meer macht. Bouw een spetterende combo op maar wees spaarzaam met je magische krachten anders zullen de monsters al snel te sterk worden om te verslaan. De game zal later dit jaar op PC, Mac, iOS en Android verschijnen.

Nu QCF Design op het GDC een gratis beta heeft aangekondigd is er geen enkele reden om deze immens verslavende game aan je voorbij te laten gaan. Check de Desktop Dungeons website voor meer details.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.