Eurogamer.nl

Assassin's Creed 3 vindt plaats tijdens Amerikaanse Revolutie

Eerste artwork gelekt.

De kogel is door de kerk: Assassin's Creed 3 vindt plaats tijdens de Amerikaanse Revolutie. Dat weten we omdat er artwork voor de game gelekt is.

1

Op de foto zie je een assassin met een tomahawk, pijlen en een pistool. Boven hem zwaait de Amerikaanse vlag met 13 sterren die gebruikt werd tijdens de revolutionaire oorlog waarin de dertien Britse kolonies in de nieuwe wereld streden voor hun onafhankelijkheid van het Britse rijk.

De vraag is aan welke kant onze Assassin zal staan. In popcultuur zijn de Amerikaanse revolutionairen traditioneel de goeieriken maar in Assassin's Creed werden de Founding Fathers van de Verenigde Staten al gebrandmerkt als Tempeliers. Is onze hoofdrolspeler een indiaan of een Brit? Binnenkort zal Ubisoft meer informatie over de game vrijgeven.

Assassin's Creed 3 verschijnt 30 oktober op PC, PS3 en Xbox 360.

ADVERTENTIE

Reacties (4)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.