Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

WipEout 2048 krijgt gratis en betalende DLC

Sony Liverpool belooft het!

Vita-launchgame WipEout 2048 zal gratis en betalende DLC krijgen. Dat zei lead designer van de game Karl Jones tegen het Engelse Official PlayStation Magazine.

De gratis content zal vooral bestaan uit onderdelen dat de developer niet op tijd voor de launch vorige week klaarhad. "Ik denk dat het vooral patches zullen zijn enzo," zei Jones toen hem gevraagd werd meer info te geven over DLC. "DLC komt altijd over als betalend maar dat is natuurlijk niet het enige dat we gaan doen. We gaan ook gratis dingen weggeven. Dat gaan vooral elementen zijn die we niet op tijd af hadden, het Augmented Reality museum bijvoorbeeld."

Ook de crossplay-feature, waarbij Vita-gamers kunnen racen tegen PS3-gamers op een beperkt aantal tracks wil Sony Liverpool uitbreiden met DLC.

"We zijn aan het kijken naar andere manieren om de game te verbeteren. We kijken naar custom controls en misschien een uitbreiding van de multiplayer. We gaan crossplay verder uitbreiden maar daarover kan ik nog niets aankondigen. Dus er zullen veel kleine dingetjes toegevoegd worden in patches en de grote toevoegingen doen we met DLC."

Ons oordeel over de game vind je hier in onze review van WipEout 2048.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

WipEout 2048

PlayStation Vita

Related topics
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties