Eurogamer.nl

Epic toont volgende week Unreal Engine 4

Een blik op wat komen zal in de komende jaren.

Epic Games heeft aangekondigd dat het de nieuwste versie van zijn Unreal Engine zal laten zien op de Game Developers Conference volgende week.

Een beperkt publiek bestaande uit aankopers van de licentie, partners en toekomstige klanten zullen een preview te zien krijgen van Unreal Engine 4. Met deze engine zullen in de toekomst games gemaakt worden voor consoles.

Vorig jaar toonde Epic hun Samaritan demo op GDC. Deze was grafisch verbluffend maar draaide nog op Unreal Engine 3. "Dit toont wat we kunnen doen in de toekomst," zei Mark Rein, vice-president van Epic, toen. De verwachtingen voor Unreal Engine 4 zijn dus erg hoog gespannen.

De Samaritan tech demo die gemaakt werd met Unreal Engine 3.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.