Eurogamer.nl

Blizzard nerveus over verwachtingen Diablo III

"Verwacht alsjeblieft niet teveel."

Wil je nu ook wel eens weten wanneer Diablo III dan eindelijk gaat verschijnen? Alhoewel de geruchten gaan dat de langverwachte RPG in het tweede kwartaal van 2012 zal verschijnen is er nog steeds geen exacte releasedatum bekend.

Dat het voor ontwikkelaar Blizzard toch ook best spannend is liet community manager Bashiok weten op het Battle.Net forum:

"Ik maak me soms ook wel zorgen dat Diablo III de hooggespannen verwachtingen niet waar kan maken. Verwacht dus alsjeblieft niet teveel maar laat dat je beslist niet in de weg staan om onze game zeker aan te schaffen! Alles komt goed!"

Bashiok's toon was luchtig en lichtzinnig. Hij vergeleek Diablo III met de nieuwste film van thriller regisseur M. Night Shyamalan. Shymalans werk werd na zijn succesvolle debuutfilms vaak een stuk minder goed ontvangen.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.