Eurogamer.nl

PC-versie Alan Wake na 48u al winstgevend

Remedy is in hun nopjes.

Remedy heeft op minder dan 48 uur alle development- en marketingkosten van de PC-versie van Alan Wake al terugverdiend. De game is sinds vorige donderdag 16 februari verkrijgbaar op Steam en heeft betere graphics, 3D-support en multi-screen functionaliteit voor maar 28 euro.

Zodra de game verkrijgbaar was, stond de game op de eerste plaats in de ranglijst van Steam's meest verkopende games van die dag en stak daarmee blockbusters als Call of Duty: Modern Warfare 3 voorbij.

"We zijn erg blij met de verkoop en op de eerste plaats staan op Steam is niets minder dan ongelooflijk," schreef Aki 'AJ' Järvilehto, Remedy's executive vice president, op hun officiële forum. "We hebben al onze ontwikkelings- en marketingkosten terugverdiend in de eerste 48 uur. We zijn erg enthousiast over PC[-development]."

Dat zal wel! Remedy publiceerde de game zelf op Steam en moet dus geen deel van de winst afstaan.

Binnenkort komt er ook een winkelrelease van Alan Wake voor de PC, uitgegeven door Nordic Games. Daarnaast wordt de game ook nog uitgebracht op Origin en andere digitale platformen.

Alan Wake PC versie beelden

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.