Eurogamer.nl

Assassin's Creed 3 officieel aangekondigd

Al drie jaar in de maak, verschijnt 30 oktober.

Assassin's Creed 3 is vanaf 30 oktober 2012 verkrijgbaar op PC, PS3, Wii U en Xbox 360. Dat heeft Ubisoft officieel bevestigd tijdens een gesprek met investeerders dat momenteel bezig is.

Verdere details over het verhaal of de tijdsperiode waarin de game zich afspeelt is nog niet bekend. Wel kon Ubisoft-baas Yves Guillemot kwijt dat het development team ondertussen al drie jaar aan de game werkt. Dat is langer dan Assassin's Creed 2 volgens onze berekeningen.

"We gaan deze titel hard pushen want het is een fantastisch product waar het team al drie jaar aan werkt," zei hij tegen de investeerders. "Wat we er al van gezien hebben is gewoonweg fabuleus."

Ubisoft had eerder al laten vallen dat we een grote Assassin's Creed-game mochten verwachten dit jaar en we zijn ondertussen ook al te weten gekomen dat dit deel het verhaal van Desmond Miles zal beëindigen. Het gerucht gaat ook dat het grootste deel van de game plaats vindt tijdens de Amerikaanse Revolutie toen de kolonies zichzelf onafhankelijk verklaarden van het Britse rijk.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.