Eurogamer.nl

Pandora's Tower releasedatum bekend

Laatste deel van Wii RPG-trio verschijnt in april.

Nintendo heeft aangekondigd dat RPG Pandora's Tower in Europa zal verschijnen op 13 april. Pandora's Tower is de laatste van drie RPG's die in de laatste levensmaanden van de Wii verschijnen. Xenoblade verscheen afgelopen zomer al, The Last Story komt eind februari.

In Pandora's Tower moeten spelers een toren vol vijanden beklimmen. Met hun vlees kun je je vriendin Elena voederen. Niet omdat ze een hongertje heeft, maar omdat ze vervloekt is. Elena verandert langzaam in een monster maar haar vlees van monsters geven helpt haar conditie.

Op tactisch vlak moeten spelers beslissen wanneer ze terugkeren naar Elena om het verzamelde vlees af te geven en wanneer ze toch maar voortgaan voor die grotere, meer vlezige monsters. Met meer risico op sterven natuurlijk. Dit zal ook invloed hebben op je relatie met Elena en bepaalt welk einde van het spel je te zien krijgt.

Eerste Pandora's Tower trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.