Eurogamer.nl

Miyamoto werkt actief aan Pikmin 3

Moest eigenlijk game zijn voor de Wii.

Op de E3 van 2008 vermelde Miyamoto al terloops dat er een nieuwe Pikmin op komst was maar sindsdien was het vervelend stil rond de game.

Tot nu! In een interview met Entertainment Weekly praat Miyamoto voor het eerst weer over Pikmin 3. Niet dat we er veel wijzer uit worden maar op dit moment stilt het wel al onze honger naar Pikminformatie. Hah, woordgrapje!

"Oorspronkelijk maakte ik Pikmin 3 om uit te brengen op de Wii," zei Miyamoto in het interview, "Omdat de Wii U in staat is HD-beelden te tonen en vergezeld wordt door het subscreen in je handen, vond ik dat ik een Pikmin-game kon maken die dichter lag bij mijn ideaalbeeld. Ik amuseer me echt met het maken van de game."

Dat had je wel eerder mogen zeggen, Miyamoto! Laten we hopen dat we op de komende E3 eindelijk deze langverwachte game te zien krijgen.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.