Eurogamer.nl

The Last of Us nieuwe game van Naughty Dog

Nieuwe PS3 exclusive van ontwikkelaar Uncharted 3.

Naughty Dog, ontwikkelaar van de Uncharted-reeks, komt met een nieuwe game. De game, "The Last of Us" wordt PS3-exclusief. Het spel werd gisteren onthuld op de VGA's door niemand minder dan Will.i.am. De trailer toonde een man en een jong meisje, die probeerden te overleven in een wereld vol met geďnfecteerde mensen, terwijl de natuur geleidelijk de wereld terug inneemt.

De game zou elementen van survival en actiegames vermengen, én men belooft een verhaal dat drijft op sterke personages. Joel, een roekeloze overlever en Ellie, een jong tienermeisje, moeten samenwerken om te overleven op hun trip doorheen de voormalige US.

Nautghty Dog vetereanen Neil Druckmann (creative director) en Bruce Straley (game director) leiden het project en beloven snel meer info. Er is hier alvast wat meer te vinden.

Indrukwekkende beelden van The Last of Us.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.