Eurogamer.nl

Skyrim krijgt als eerste westerse game 40/40 in Famitsu

Japanse magazine onder de indruk van open world RPG.

Skyrim, de enorme open-world RPG van Bethesda, krijgt er nog een extra pluim bij. Het Japanse magazine Famitsu heeft Skyrim immers de topscore van 40/40 toegekend, en dat is daarmee de eerste westerse game die deze eer krijgt. Famitsu vraagt aan vier reviewers om een score op 10 te geven van de game, en Skyrim kreeg van alle vier een tien. De game verschijnt op 8 december in Japan.

Famitsu is zowat het bekendste gameblad in Japan. Skyrim is de 17de en eerste westerse game die de perfecte score krijgt. Voorgangers zijn onder andere Bayonetta, The Legend of Zelda: Ocarina of Time en Vagrant Story.

Skyrim Timelapse: Xbox 360 Video

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.