Eurogamer.nl

Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayermaps gelekt

Onbevestigd, maar waarschijnlijk echt.

Ergernis alom op het hoofdkwartier van Activision, want op het net verschenen vandaag screenshots van de zestien multiplayermaps die Modern Warfare 3 bevat. Dit terwijl de game officieel pas op 8 november zijn geheimen zal prijsgeven.

De screenshots tonen telkens de lay-out en de naam van de maps. Op sommige foto's zijn ook flarden duitstalige tekst te zien, wat doet vermoeden dat ze op een Duits persevenement genomen werden. Het zou gaan om de PS3 versie van het spel.

De echtheid van de foto's wilde Activision niet bevestigen. Toch mogen we er redelijk zeker van zijn dat dit 'the real stuff' is. Meerdere bronnen die al op enkele maps aan de slag konden bevestigden immers dat minstens een deel van de foto's hier onder echt zijn.

Eerder werd ook al bekend dat een PC-versie van het spel gestolen is door een werknemer van een Californische distributeur. Deze versie is, hoewel op de 'gespecialiseerde' sites ruim beschikbaar, niet speelbaar doordat Modern Warfare 3 met Steamworks is beveiligd.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.