Eurogamer.nl

Jak & Daxter HD Collection op komst?

Online shop zegt release op 20 januari.

De website van de Zuid-Afrikaanse online winkel BT Games heeft de Jak & Daxter HD Collection in zijn catalogus opgenomen. Veel info staat er niet bij, buiten dat de game volgens de winkel uitgebracht wordt op 20 januari 2012.

Verbaasd zouden we niet zijn als dit waar is. Sony brengt veel van zijn bekende franchises terug in een HD-jasje. Deze maand nog verscheen de HD-iteratie van de PSP-God of War Games in de God of War Collection Volume II en konden we opnieuw genieten van cultklassiekers Ico en Shadow of the Colossus in de Ico & Shadow of the Colossus Collection.

Daarbovenop hintte Naughty Dog in 2009 al dat Jak & Daxter misschien wel eens een comeback zouden kunnen maken op de PS3. In elk geval, als de release werkelijk op 20 januari gepland staat, dan kan een officiële aankondiging niet lang meer op zich laten wachten.

ADVERTENTIE

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.