Eurogamer.nl

Volgende week iPhone 5 aankondiging?

Apple houdt dinsdagavond perconferentie.

Apple heeft aangekondigd dat ze een belangrijk pers event zullen houden op dinsdag 4 oktober. Op dat event zou wel eens heel goed de nieuwe iPhone 5 aangekondigd kunnen worden. Nieuwe Apple-CEO Tim Cook zal de persconferentie houden. Het gedoe gaat van start om 21 uur onze tijd.

In de uitnodigingen die Apple naar de pers stuurde stond er verder geen concrete info maar als hint stond er wel "Let's talk phone" op het kaartje. Klinkt als een duidelijke hint. Het komt ook helemaal overeen met geruchten dat de iPhone 5 in de komende weken uitgebracht zou worden.

Momenteel doen veel geruchten de ronde over Apple's nieuwe smartphone, maar concrete informatie is er nog niet over het apparaat. De iPhone 5 zou dezelfde processor hebben als de iPad 2, een camera van acht megapixels en verbeterde functies om elkaar berichten te sturen. Een ander gerucht zegt ook dat Apple verschillende versies van de iPhone 5 zou uitbrengen, waaronder een 'budget' versie.

Voor duidelijkheid zullen we toch tot volgende week dinsdag moeten wachten!

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.