Eurogamer.nl

The Binding of Isaac verschijnt 28e

Exclusief op Steam.

The Binding of Isaac, het laatste project van Edmund McMillen, beter bekend als de artistieke helft van Team Meat, verschijnt volgende week woensdag voor zowel Pc als Mac op Steam. De game zal amper $5 dollar kosten in de Verenigde Staten, een Europese prijs werd niet bekendgemaakt.

De kans dat je na het spelen van The Binding of Isaac je dag vrolijk verderzet, is quasi nihil. Je kan de game best omschrijven als een dungeon-crawler ŕ la Zelda, maar dan zonder de opbeurende kleurtjes en sprookjesachtige personages. Het verhaal zet meteen de toon: het jongetje Isaac moet de kelder invluchten nadat z'n moeder hem wil offeren, alwaar hij geconfronteerd wordt met ziekelijke vijanden, verloren broertjes, zijn eigen angsten en uiteindelijk mama zelve.

Bekijk hieronder de naar onze normen eerder verknipte trailer van The Binding of Isaac. Beschikbaar op Steam vanaf 28 september.

Klikken op eigen risico

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.