Eurogamer.nl

De redactie van Eurogamer Benelux

Hallo! Fijn je te ontmoeten, wij zijn Eurogamer Benelux.

Voor het bespreken van uw games en het plaatsen van uw nieuwsberichten, als ook vragen rond Benelux sales en business development, neemt u contact op met Jasper Segers: jasper [at] eurogamer.be.

De voornaamste kracht achter Eurogamer Benelux is uiteraard onze prachtige, getalenteerde en uitermate sympathieke redactie. Deze bestaat uit Nederlandse en Belgische redacteurs met roots in de gamingindustrie van de Benelux. We plaatsen ze even in de kijker:

De redactie van Eurogamer Benelux

jasper

Jasper Segers

Managing Director

Jasper schrijft al zeven jaar voor Eurogamer en is nu een baasachtig iets. Hij houdt van obscure dingen en haat alles wat populair is, zoals hipsters en ironie. Daarnaast doet hij ook nog wat met film.

carl

Carl Vander Maelen

Hoofd nieuws en reviews

Gepassioneerd gitarist en gamer. Eet graag allerlei pasta's. Zou heel graag een reis boeken naar Lordran - maar dan zonder de monsters.

yvo1

Yvo Kieviet

Hoofd reviews en previews

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

mathijs

Mathijs Proos

Hoofd nieuws

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is een ongegeneerde Star Wars-fanboy.

bruce

Bruce Vandeweyer

Hoofd walkthroughs

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls-obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure- en indiegames.

bert1

Bert Van der Hoogerstraete

Eindredacteur

Bert mijmert over het bestaan tijdens het beluisteren van de Life is Strange-soundtrack, verslindt Pokémon-games alsof het cheeseburgers zijn en wacht vol ongeduld op een nieuwe Elder Scrolls-game.

nathan1

Nathan van Collie

Eindredacteur

Nathan heeft vijf jaar Taal- en Letterkunde gestudeerd, maar doet nu nog een beetje journalistiek. In zijn vrije tijd is hij op een gepassioneerde wijze met muziek, film en games bezig. Je kunt hem ook altijd iets over voetbal vragen.

derek

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis-en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

dirk

Dirk Schuit

Redacteur

Een simpele doch revolutionaire Zeeuw met passie voor RPG's, stealth games, wetenschap, statistiek en muziek.

imre

Imre Himmelbauer

Redacteur

Imre is een twintigjarige journalist in spé en gamer in hart en nieren. Als hij niet met zijn opleiding bezig is, geniet hij graag van een potje FIFA, een goede platformer of een puzzelgame.

johnny

Johnny van Spronsen

Redacteur

Johnny houdt van duistere en gewelddadige games. Is daarnaast ook gek op bloemschikken. Je kunt hem verder van alles vragen over gamedesign, films, series en Warhammer.

kenneth

Kenneth De Muyt

Redacteur

Gamer. Schrijver. Houdt van lange wandelingen op het strand, draken en ontploffingen van al dan niet magische aard.

kevin

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

kurt

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers, maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

marcel1

Marcel de Jong

Redacteur

Marcel is gek op alles waarin Japanse invloeden zijn te vinden. Hij is vrijwel dagelijks te spotten in de wereld van Tyria. Zijn favoriete genres? Fighting games, MMORPG's en JRPG's.

randolf

Randolf Bouwma

Redacteur

Met een succesvol afgeronde journalistiekopleiding achter de rug combineert Randolf zijn passie voor schrijven met zijn grootste hobby: stijldansen. Euh, gamen. Zijn favoriete games? Final Fantasy VII, Silent Hill 2 en Dark Souls.

sander1

Sander van Leth

Redacteur

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Heeft wel een voorkeur voor rhythm games, horror en adventure. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.