De redactie van Eurogamer Benelux

Hallo! Fijn je te ontmoeten, wij zijn Eurogamer Benelux.

Heeft u persberichten voor ons, stuur deze dan naar jasper[at] eurogamer.be voor BelgiŽ en randolf [at] eurogamer.nl voor Nederland.

Voor het bespreken van uw games en het plaatsen van uw nieuwsberichten, neemt u contact op met Jasper Segers: jasper [at] eurogamer.be voor BelgiŽ en randolf [at] eurogamer.nl voor Nederland.

Voor vragen rond Benelux sales en business development, neem dan contact op met Jasper Segers: jasper [at] eurogamer.be

Wil je voor ons schrijven? Eurogamer Benelux is altijd opzoek naar gemotiveerde redacteurs! Neem contact op met Randolf Bouwma: randolf [at] eurogamer.nl

De voornaamste kracht achter Eurogamer Benelux is uiteraard onze prachtige, getalenteerde en uitermate sympathieke redactie. Deze bestaat uit Nederlandse en Belgische redacteurs met roots in de Benelux gaming industrie. We plaatsen ze even in de kijker:

De redactie van Eurogamer Benelux

jasper

Jasper Segers

Managing Director

Jasper combineert al jaren zijn passie voor games, films en schrijven. Het resultaat is een opleiding die hem uiteindelijk tot scenarioschrijver moet klaarstomen en zijn leidinggevende functie bij Eurogamer Benelux.

randolf3

Randolf Bouwma

Hoofdredacteur

Met een succesvol afgeronde journalistiekopleiding achter de rug combineert Randolf zijn passie voor schrijven met zijn grootste hobby: stijldansen. Euh, gamen. Zijn favoriete games? Final Fantasy VII, Silent Hill 2 en Dark Souls.

bert

Bert Van der Hoogerstraete

Eindredacteur

Bert mijmert over het bestaan tijdens het beluisteren van de Deus Ex: Human Revolution soundtrack, verslindt Pokťmon games als ware het Bicky Burgers en zal zichzelf bij de officiŽle aankondiging van Fallout 4 uit pure blijdschap in een baan rond de aarde schieten.

carl

Carl Vander Maelen

Redactiechef

Gepassioneerd gitarist en gamer. Eet graag allerlei pasta's. Zou heel graag een reis boeken naar Lordran - maar dan zonder de monsters.

sander

Sander van Dalsum

Redactiechef

Freelance journalist. Speelt graag sneaking games, RPG's en minder subtiele shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

niels

Niels Jani

Redacteur

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

mike

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indiegames draagt Mike de pc een warm hart toe. Na een geflopte carriŤre als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

bruce2

Bruce Vandeweyer

Redacteur

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure- en indiegames.

marcel2

Marcel de Jong

Redacteur

Marcel is gek op alles waarin Japanse invloeden zijn te vinden. Hij is vrijwel dagelijks te spotten in de wereld van Tyria. Zijn favoriete genres? Fighting games, MMORPG's en JRPG's.

yvo

Yvo Kieviet

Redacteur

Yvo speelt van alles en nog wat, maar is vooral een shooter-fan in hart en nieren. Wacht al 67 jaar op een nieuwe Half-Life.

derek

Derek Taal

Redacteur

Journalistiek student met affiniteit voor games. Verliest zich graag in RPG's, indiegames en point-and-click adventures. Heeft misschien een lichte Japan fetisj.

nathan

Nathan van Collie

Redacteur

Nathan is masterstudent Taal- & Letterkunde: Duits-Engels aan de Universiteit Gent. In zijn vrije tijd is hij op een gepassioneerde en vaak kritische wijze met muziek, film en games bezig. Je kan hem ook altijd iets over voetbal vragen.

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.