Eurogamer.nl

De redactie van Eurogamer Benelux

Hallo! Fijn je te ontmoeten, wij zijn Eurogamer Benelux.

Voor het bespreken van uw games en het plaatsen van uw nieuwsberichten, als ook vragen rond Benelux sales en business development, neemt u contact op met Jasper Segers: jasper [at] eurogamer.be.

De voornaamste kracht achter Eurogamer Benelux is uiteraard onze prachtige, getalenteerde en uitermate sympathieke redactie. Deze bestaat uit Nederlandse en Belgische redacteurs met roots in de gamingindustrie van de Benelux. We plaatsen ze even in de kijker:

De redactie van Eurogamer Benelux

jasper

Jasper Segers

Managing Director

Jasper schrijft al vijf jaar voor Eurogamer en is nu een baasachtig iets. Hij houdt van obscure dingen en haat alles wat populair is, zoals hipsters en ironie. Daarnaast doet hij ook nog wat met film.

bert

Bert Van der Hoogerstraete

Eindredacteur

Bert mijmert over het bestaan tijdens het beluisteren van de Deus Ex: Human Revolution soundtrack, verslindt Pokémon games alsof het cheeseburgers zijn en zoekt na de officiële aankondiging van Fallout 4 een nieuwe raison d'être.

nathan

Nathan van Collie

Eindredacteur

Nathan is masterstudent Vergelijkende Moderne Letterkunde aan de UGent. Niet lang daarvoor deed hij nog Taal- & Letterkunde: Duits-Engels. In zijn vrije tijd is hij op een gepassioneerde wijze met muziek, film en games bezig. Je kan hem ook altijd iets over voetbal vragen.

carl

Carl Vander Maelen

Redactiechef

Gepassioneerd gitarist en gamer. Eet graag allerlei pasta's. Zou heel graag een reis boeken naar Lordran - maar dan zonder de monsters.

yvo

Yvo Kieviet

Redactiechef

Yvo speelt van alles en nog wat, maar is vooral een shooter-fan in hart en nieren. Wacht al 67 jaar op een nieuwe Half-Life.

bruce

Bruce Vandeweyer

Redacteur

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls-obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure- en indiegames.

derek

Derek Taal

Redacteur

Freelancer met affiniteit voor games. Verliest zich graag in role-playing games en point-and-click adventures. Rolt nog met regelmaat ettelijke huis-en tuinartikelen op in Katamari Damacy.

gijs

Gijs Eling

Redacteur

Bedrijfskundige in opleiding. Liefhebber van indie muziek en sportfanaat. Als het op games aankomt zijn RPG's en verhalende shooters helemaal zijn ding.

imre

Imre Himmelbauer

Redacteur

Imre is een negentienjarige journalist in spe en gamer in hart en nieren. Als hij niet met zijn opleiding bezig is, geniet hij graag van een potje FIFA, een goede platformer of een puzzelgame.

kenneth

Kenneth De Muyt

Redacteur

Gamer. Schrijver. Houdt van lange wandelingen op het strand, draken en ontploffingen van al dan niet magische aard.

marcel

Marcel de Jong

Redacteur

Marcel is gek op alles waarin Japanse invloeden zijn te vinden. Hij is vrijwel dagelijks te spotten in de wereld van Tyria. Zijn favoriete genres? Fighting games, MMORPG's en JRPG's.

mathijs

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs schiet, vliegt en praat zich al twee decennia een weg door de meest uiteenlopende games. Heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees.

randolf

Randolf Bouwma

Redacteur

Met een succesvol afgeronde journalistiekopleiding achter de rug combineert Randolf zijn passie voor schrijven met zijn grootste hobby: stijldansen. Euh, gamen. Zijn favoriete games? Final Fantasy VII, Silent Hill 2 en Dark Souls.

sander

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelancejournalist. Speelt graag sneaking games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.