Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Win elke Bethesda-game voor het leven

Maar betaal de ultieme prijs.

Zie jij het wel zitten om een levenslang abonnement op Bethesdagames aan de haak te slaan? Kan voor gezorgd worden, het enige dat je moet kunnen voorleggen, is je eigen kleine Dragonborn. Letterlijk.

Hoe je dat precies doet? Moet ik er een tekeningetje bij maken ofzo? Je zorgt dat er op 11 november dit jaar een kleine spruit uit de kolen komt gekropen, geeft hem de naam 'Dovahkiin' en voila, klus geklaard. Simpel, toch?

Je zet er wel best vaart achter, want Pete Hines van Bethesda rekende uit dat afgelopen vrijdag de beste datum was voor de bevruchting om statistisch gezien het meeste kans te hebben dat je kleine op 11/11/11 het levenslicht ziet. Zo klinkt het net of het om een lottotrekking gaat, niet? Ik zal zelfs meer zeggen, je kans om deze prijs in de wacht te slepen is veel groter dan je kans om ooit als winnaar van de lotto uit de bus te komen.

Bethesda voegt er wel het volgende aan toe in z'n blogpost: "Any reward for completing this quest will not ultimately justify the potential teasing your child could - and probably will - endure over its lifespan. Bethesda Softworks is not responsible for your parenting. You may gain experience points for completing this quest, but you will not care at 3am on a work night. Completion of this quest may also result in decreased desire to play video games and/or function as a human being. Consult with your friends before embarking on this quest; while it may not start in prison, it probably ends there."

Maar dat je kleine Dovahkiinetje op school gepest zou worden is nog het minste van je zorgen. Wat gedaan als de andere helft van je trouwboek nu echt op Skyrims releasedatum een kind ter wereld brengt? Skyrims releasedatum! Misschien toch maar de gewoonlijke prijs neertellen dan en Skyrim niet tussen de luiers en papflessen door hoeven te spelen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Elder Scrolls V: Skyrim

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties