Eurogamer.nl

Torchlight II haalt mei-juni niet

Juli gelukkig wel.

Max Schaefer, CEO van Runic Games, vertelde vandaag aan Digital Spy dat Torchlight II een kleine vertraging opgelopen heeft door het overzetten van de eerste game naar XBLA. Origineel stond de game gepland voor mei of juni. Haal je agenda dus maar boven en maak er juli van.

Al bij al geen grote ramp en Schaefer voegt er aan toe dat de ontwikkeling goed verloopt. Enkele aanpassingen aan de Xbox-versie van Torchlight zoals verbeterde laadtijden en lichtjes aangepaste animaties, zullen ook hun weg vinden naar de PC- en Mac-versies van Torchlight II.

Wie Torchlight nog nooit gespeeld heeft en wel houdt van een goede 'dungeon crawler' in de stijl van Diablo, zou zichzelf een groot plezier doen door Torchlight vanaf 9 maart van Xbox Live Arcade te plukken of nu meteen de PC-versie in huis te halen.

Eénmaal die achter de kiezen, zal je hoogstwaarschijnlijk snakken naar twee dingen: meer Torchlight en Torchlight in multiplayer. Laat dat nu net de ideale omschrijving voor Torchlight II zijn dat onder meer co-op, nieuwe klassen, een aangepaste interface en diversere omgevingen te bieden heeft.

Torchlight II - Trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.