Eurogamer.nl

Nintendo vreest goedkope games

Goedkope games worden te normaal

Reggie Fils-Aime heeft het niet zo met de goedkope mobiele games die in grote aantallen Apple's AppStore en Android Market bevolken. Hoewel de spellen vaak heel degelijk zijn voor de één ŕ twee euro die je betaalt, zouden ze bij gamers de perceptie wekken dat elke (3DS) game zo goedkoop kan. Een oneerlijke visie volgens Nintendo, gezien hun games van een heel ander kaliber zijn.

Fils-Aime, CEO van Nintendo Amerika, deed de opmerkelijke uitspraak in een interview met Gametrailers. Hij verdedigde de prijs van 35 ŕ 40 euro die voor een 3DS-game zal moeten betaald worden.

Het interview gebeurde op een launch event voor Nintendo's nieuwe handheld, de 3DS. Deze draagbare spelcomputer introduceert voor het eerst de mogelijkheid om in 3D te gamen zonder dat je er een speciaal brilletje voor moet dragen. De Nintendo 3DS komt vanaf 26 februari om de Japanse markt. Wij moeten evenwel nog wachten tot de 3DS op 25 maart Europa bereikt.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.