Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Speel zelf een personage in The Witcher 2

Zorgt voor unieke outfit en maak een foto!

Namco Bandai laat in samenwerking met ontwikkelaar CD Projekt RED weten dat je vanaf vandaag mee kunt doen aan een wedstrijd om als ingame personage mee te spelen in het aankomende The Witcher 2: Assassins of Kings.

Wat moet je daarvoor doen? Je verkleden als iemand die in het universum van The Witcher zou passen, een foto van jezelf nemen en die opsturen naar de ontwikkelaar van het spel. Deze wedstrijd is ontstaan doordat er in The Witcher 2 een factie genaamd "The Dopplers" rondloopt die wanneer ze iemand doden als een exacte kopie van hun slachtoffer door het leven gaan.

CD Projekt RED wil benadrukken dat het niet de bedoeling is dat je een bestaand personage uit de wereld van The Witcher exact gaat kopiëren. Creativiteit en inventiviteit zijn belangrijker. Kom je als winnaar uit de bus, dan ontvang je nog voordat het The Witcher 2 in de winkelrekken te vinden is een exemplaar van het spel.

Alle details rond de wedstrijd zijn op de officiële wedstijdpagina of via Facebook te vinden.

The Witcher 2: Assassins of Kings zal in de loop van 2011 (voorlopig nog) exclusief voor de PC verschijnen. Op de voorbije GamesCom te Keulen was Eurogamer België aanwezig tijdens een exclusieve persvoorstelling van het spel, en al onze bevindingen rond het spel kun je hier terugvinden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties